Companie

S.C. PROHIL DESIGN  s-a înfiinţat în anul 2007 ca o societate cu răspunere limitată specializată în servicii de proiectare în domeniul ingineriei structurale. În prezent societatea oferă servicii complete de arhitectură, inginerie structurală, instalaţii sanitare, electrice şi termice, proiectare geotehnnică, servicii de expertizare pentru clădiri existente precum şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea.

Echipa de specialişti cu o experienţă îndelungată în domeniu, combină în mod dinamic o bună coordonare cu o bună cunoaştere cu scopul de a îmbunătăţi substanţial nivelul calitativ al proiectării şi de a cuceri un segment cât mai mare din piaţa construcţiilor.

Obiectivul de bază al companiei noastre este de a asigura servicii de înaltă calitate în vederea asigurării conformităţii cu cerinţele clientului, cu cerinţele legale si reglementările aplicabile precum şi de a creşte satisfacţia clientului.

Întrucât fiecare proiect este unic şi complex, conţinând multe specialităţi aflate într-o interdependeţă permanentă, convingerea noastră este că un proiect poate fi conceput şi finalizat cu succes dacă este tratat ca un sistem integrat complex.

Deschiderea şi atitudinea pozitivă, promptitudinea, seriozitatea şi profesionalismul, ne întăresc convingerea ca noi putem contrubi la transformarea proiectelor Dumneavoastra în proiecte concrete.